Visualització de contingut web

Accessibilitat

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la informació d'aquest portal a disposició del nombre més gran possible de ciutadans, evitant l'exclusió i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per aqueste seues pàgines sense trobar dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable: el visitant pot canviar-la d'acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (Veure - Mida de la lletra) que permet ampliar i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentres polsa la tecla Control o amb l'opció Zoom.

Este portal web ha sigut desenrotllat seguint la norma UNE 139803:2012 i s'ajusta a les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI)del Consorci per a la World Wide Web (W3C) per al seu nivell AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant permanentment l'accessibilitat d'aquest portal. Per això esperem la seua col·laboració i els invitem a ajudar-nos a continuar millorant este lloc web enviant-nos comentaris i suggeriments des de la secció de "Contacte" que figura al peu de pàgina d'aquest portal.

 

Gràcies per visitar-nos.

Última revisió: setembre, 2017.